top of page

Program na podporu kulturních aktivit osob se zdravotním postižením a seniorů

Aktualizováno: 17. 5. 2023



Dramatický kroužek pro seniory - seniorské divadlo RoSa

Podpora dramatického kroužku pro seniory, kteří mají zájem o divadlo a kulturu a chtějí se umělecky realizovat. Jde nejen o aktivní trávení volného času, ale i ukázku toho, že i ve stáří lze žít a naplno dělat, co má člověk rád.

Dramatický kroužek vede lektor Milan Lukáš Šnajdr - Studoval Vyšší odbornou školu hereckou v Praze, obor herectví a moderování. Mezi lety 2009–2014 studoval popový a rockový zpěv, 2014–2015 studium jazzového zpěvu a 2015–2019 studium operetního a muzikálového zpěvu. Pracoval pro společnost Kroužky.cz, kde byl lektorem dramatiky, logopedie a hlasové výuky. V letech 2013 až 2015 byl uměleckým šéfem souboru Free Time v plzeňském divadle Dialog.

Podílel se na mnoha projektech ve společnosti Media Flash jako vedoucí audiovizuálního oddělení.

Momentálně se věnuje režii a scenáristice na soukromých projektech po celé České republice, pedagogice předškolní i školní v oboru herectví, tvořivé dramatice a dramatice, uměleckému přednesu a působí jako hlasový poradce pro sólisty a sboristy.


Festival seniorských divadel "Divadelní lázně" V. ročník

Uspořádání již tradičního třídenního festivalu, který je přehlídkou seniorských divadelních a zájmových souborů, amatérských a poloprofesionálních divadelních spolků se záměrem podpořit seniory i lidi se zdravotním postižením v jejich umělecké tvorbě a přispět tak k jejich sociální integraci.

bottom of page