Centrum Rosa
 
Text: A A A
 

GDPR v Centru RoSa

2018-06-06
 
Vážení přátelé Centra RoSa,
 
v souvislosti s novým evropským nařízením o ochraně osobních údajůbychom Vás rádi upozornili, že na mnohých našich společenských akcích pořizujeme zvukový, fotografický a filmový záznam, který může být posléze zveřejněn na webu www.centrumrosa.cz, na sociálních sítích (facebook, youtube), v prostředí digitálního archivu, ve výroční zprávě a v propagačních materiálech vydaných Centrem RoSa. Účastí na akci udělujete souhlas k výše uvedenému.  
Proti případnému záznamu Vaší osoby se však můžete odvolat prostřednictvím mailu info@centrumrosa.cz či telefonu 212 270 612.
 
Zároveň jsme Vás chtěli ujistit, že Vaše osobní údaje – jméno, příjmení a e-mailovou adresu – zpracováváme podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR), takže máte právo: 
    •       Vzít souhlas s užíváním Vašich osobních údajů kdykoliv zpět;
     •       Požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů;
     •       Vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat, nebo opravit;
     •       Požadovat po nás vymazání těchto osobních údajů;
     •       V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících  se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů. 
Děkujeme Vám za pochopení a těšíme se na Vás!
 
m Centra RoSa
 
 
Setkání se studenty SŠ DUKE Náhorní - projekt -...
Rozprava s páterem Markem Malinou. Vstupné zdarma
   
Manuální lymfodrenáže s fyzioterapeutkou Mgr.Bára...
 
Centrum ROSA
STŘELNIČNÁ 1680, PRAHA 8 - KOBYLISY
ZELENÁ LINKA: 800 800 750
vytvořil bubak.cz